Nama artis : Kuncung Majasem
Judul : Sugeng Tindak – Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo
Capo di fret 2 Intro : Am Em F C G C koyo-koyo krungu Am gludug ing mongso ketigo F krungu kabar sing nggawe G C netese eluh soko moto Am rasane ning dodo Em kaget semu ra percoyo F G nalikane kabar tak tompo.. Int. F G C isaku nangisi Am njerit ning sak jroning ati F G sakwise ngerteni ndiko C nompo kinarising pesti Am batinku keiris Em luh ning mripat mrebes mili F ngiring ndiko G sowan ning ngersaning Gusti.. Reff : C sugeng tindak.. Am sewu dongoku ning dodo F G C G mugo diapuro sak kabehing doso.. C sugeng tindak.. Am nyuwunku mring kang Kuoso F mugo katetepno G mlebu sakjroning suwargo.. F G C Am sewu pitutur mbiyene wis tak tompo Dm G C G matur nuwun biso nggo tulodho.. Musik : C Am F G C Am Em F G F G C isaku nangisi Am njerit ning sak jroning ati F G sakwise ngerteni ndiko C nompo kinarising pesti Am batinku keiris Em luh ning mripat mrebes mili F ngiring ndiko G sowan ning ngersaning Gusti.. Reff : C sugeng tindak.. Am sewu dongoku ning dodo F G C G mugo diapuro sak kabehing doso.. C sugeng tindak.. Am nyuwunku mring kang Kuoso F mugo katetepno G mlebu sakjroning suwargo.. F G C Am sewu pitutur mbiyene wis tak tompo Dm G C matur nuwun biso nggo tulodho.. F G F Fm C matur nuwun biso nggo tulodho.. Lagu ini masih didedikasikan untuk Alm. Didi Kempot 🙁 “Banyak lagu yang di ciptakan untuk beliau dan semuanya tentu merasa sangat kehilangan.” Tak luput kami juga ikut berbela sungkawa. Tim Chordtela.com Sugeng Tindak pak dhe.. Semoga amal ibadahmu diterima disisi-Nya, Aamiin. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : Bm F#m G D A D koyo-koyo krungu Bm gludug ing mongso ketigo G krungu kabar sing nggawe A D netese eluh soko moto Bm rasane ning dodo F#m kaget semu ra percoyo G A nalikane kabar tak tompo.. Int. G A D isaku nangisi Bm njerit ning sak jroning ati G A sakwise ngerteni ndiko D nompo kinarising pesti Bm batinku keiris F#m luh ning mripat mrebes mili G ngiring ndiko A sowan ning ngersaning Gusti.. Reff : D sugeng tindak.. Bm sewu dongoku ning dodo G A D A mugo diapuro sak kabehing doso.. D sugeng tindak.. Bm nyuwunku mring kang Kuoso G mugo katetepno A mlebu sakjroning suwargo.. G A D Bm sewu pitutur mbiyene wis tak tompo Em A D A matur nuwun biso nggo tulodho.. Musik : D Bm G A D Bm F#m G A G A D isaku nangisi Bm njerit ning sak jroning ati G A sakwise ngerteni ndiko D nompo kinarising pesti Bm batinku keiris F#m luh ning mripat mrebes mili G ngiring ndiko A sowan ning ngersaning Gusti.. Reff : D sugeng tindak.. Bm sewu dongoku ning dodo G A D A mugo diapuro sak kabehing doso.. D sugeng tindak.. Bm nyuwunku mring kang Kuoso G mugo katetepno A mlebu sakjroning suwargo.. G A D Bm sewu pitutur mbiyene wis tak tompo Em A D matur nuwun biso nggo tulodho.. G A G Gm D matur nuwun biso nggo tulodho..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: