Nama artis : Hip Hop
Judul : SKYK – Ra Kuwat Roso (NDX A.K.A)
Intro : C..G..Am..Em.. F..C..G..G…. C G ..Remuk’e ati ku loro kepati Am Em ..Tresno iki ora tau tok akoni F C ..Nanging njero ati durung biso lali G G ..Marang kowe sing tansah gawe seneng ati #) F Duh kangmas Em Dudu maksud ati F Nggantungke G Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : C G Ra kuat ngampet perih ati Am Gedene roso iki Em Sing ra tau tok ajeni F Tetep sabar aku lilo C Senajan kabeh rung tok tompo G Mugo gusti maringi dalan G Tanpo godho…. C ..Sering ngatakan kepalsuan tak pernah kuinginkan G ..kini hanya tinggal mimpi dan juga harapan Am ..kuatkan oh tuhan tuk hadapi semua beban Em ..yang ada diangan dan juga selalu terbayang F ..kabeh tak lilakke mergo iki wis takdire C ..ra iso piye-piye nek wis endinge kon ngene G ..kowe dolan ro wong liyo aku as* monggo G ..snajan jujur ati ngene ki yo ngampet loro #) F Duh kangmas Em Dudu maksud ati F Nggantungke G Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : C G Ra kuat ngampet perih ati Am Gedene roso iki Em Sing ra tau tok ajeni F Tetep sabar aku lilo C Senajan kabeh rung tok tompo G Mugo gusti maringi dalan G Tanpo godho…. C ..disini ku sendiri meratapi hari sepi G ..entah sampai kapan ku akan terus begini Am ..kulalui semua dengan penuh canda dan tawa Em ..meski lara hati yang kupendam dalam dada F ..nunggu kasunyatan embuh tekan kapan C ..nyeseg njero ati tresnoku tok pati-pati G ..opo ora ngerti nek kowe arep tak tenani G ..dadi ojo ngasi nek gur arep mbok baperi #) F Duh kangmas Em Dudu maksud ati F Nggantungke G Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : C G Ra kuat ngampet perih ati Am Gedene roso iki Em Sing ra tau tok ajeni F Tetep sabar aku lilo C Senajan kabeh rung tok tompo G Mugo gusti maringi dalan G Tanpo godho…. C Sabaro kangmas G Dudu maksud nglarani Am Aku durung percoyo Em Nek arep tok tenani F Wis tenan nduwe mantan C Mergane pengen tenanan G G Biso langgeng nganti tekan bebrayan.. Reff : C G Ra kuat ngampet perih ati Am Gedene roso iki Em Sing ra tau tok ajeni F Tetep sabar aku lilo C Senajan kabeh rung tok tompo G Mugo gusti maringi dalan G Tanpo godho…. Outro : C.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A..E..F#m..C#m.. D..A..E.. A E ..Remuk’e ati ku loro kepati F#m C#m ..Tresno iki ora tau tok akoni D A ..Nanging njero ati durung biso lali E E ..Marang kowe sing tansah gawe seneng ati #) D Duh kangmas C#m Dudu maksud ati D Nggantungke E Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : A E Ra kuat ngampet perih ati F#m Gedene roso iki C#m Sing ra tau tok ajeni D Tetep sabar aku lilo A Senajan kabeh rung tok tompo E Mugo gusti maringi dalan E Tanpo godho…. A ..Sering ngatakan kepalsuan tak pernah kuinginkan E ..kini hanya tinggal mimpi dan juga harapan F#m ..kuatkan oh tuhan tuk hadapi semua beban C#m ..yang ada diangan dan juga selalu terbayang D ..kabeh tak lilakke mergo iki wis takdire A ..ra iso piye-piye nek wis endinge kon ngene E ..kowe dolan ro wong liyo aku asu monggo E ..snajan jujur ati ngene ki yo ngampet loro #) D Duh kangmas C#m Dudu maksud ati D Nggantungke E Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : A E Ra kuat ngampet perih ati F#m Gedene roso iki C#m Sing ra tau tok ajeni D Tetep sabar aku lilo A Senajan kabeh rung tok tompo E Mugo gusti maringi dalan E Tanpo godho…. A ..disini ku sendiri meratapi hari sepi E ..entah sampai kapan ku akan terus begini F#m ..kulalui semua dengan penuh canda dan tawa C#m ..meski lara hati yang kupendam dalam dada D ..nunggu kasunyatan embuh tekan kapan A ..nyeseg njero ati tresnoku tok pati-pati E ..opo ora ngerti nek kowe arep tak tenani E ..dadi ojo ngasi nek gur arep mbok baperi #) D Duh kangmas C#m Dudu maksud ati D Nggantungke E Kabeh rosomu sing tak larani.. Reff : A E Ra kuat ngampet perih ati F#m Gedene roso iki C#m Sing ra tau tok ajeni D Tetep sabar aku lilo A Senajan kabeh rung tok tompo E Mugo gusti maringi dalan E Tanpo godho…. A Sabaro kangmas E Dudu maksud nglarani F#m Aku durung percoyo C#m Nek arep tok tenani D Wis tenan nduwe mantan A mergane pengen tenanan E E Biso langgeng nganti tekan bebrayan.. Reff : A E Ra kuat ngampet perih ati F#m Gedene roso iki C#m Sing ra tau tok ajeni D Tetep sabar aku lilo A Senajan kabeh rung tok tompo E Mugo gusti maringi dalan E Tanpo godho…. Outro : A..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: