Nama artis : Aftershine
Judul : Sabar Sayang – Aftershine feat. Dra. Hj. Sri Muslimatun, M.Kes
Intro : F G Em Am A.. Dm G C C G ojo koe seneng nyepelekke G C karo wabah sing lagi nggegerake C C7 Covid-19 jenenge F ngeri tenan tularane G C ora usah ngeyel wes neng omah wae.. Int. F G C C G sing ayem tenang rasah sumelang G C tetep waspodo jaga jarak nang keramaian C C7 cuci tangan nganggo sabun F nganggo masker yen lelungan G C C7 bareng-bareng putus rantai penularan.. Reff : F G aku koe.. lan sak kabehane C G Am tetap di rumah rasah golek masalah A Dm G taati aturan sabar le lelungan (C) supayane tetep aman.. (Spoke) C saudara-saudaraku yang saya cintai F dan saya banggakan sampai saat ini G kita masih perang melawan COVID-19 Em yok.. kita bersama-sama melawan dengan GERMAS A tetap semangat kita pasti menang.. Int. Dm G C C G ojo lali.. karo ngibadahe G C nyenyuwuno.. marang sing Maha Kuasa C C7 ben gek rampung pacobane F mugo ndang ilang viruse G C C7 men kabeh tentrem koyo bendinane.. Reff : F G aku koe.. lan sak kabehane C G Am tetap di rumah rasah golek masalah A Dm G taati aturan sabar le lelungan C C7 supayane tetep aman.. F G yo pesenku.. sing mudik sabar ndisik C G Am sementara kangenane lewat doa A Dm iki mergo kahanan G durung iso sesandingan C sing sabar sayang.. A F iki mergo kahanan G durung iso sesandingan C sing sabar sayang.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : C D Bm Em E.. Am D G G D ojo koe seneng nyepelekke D G karo wabah sing lagi nggegerake G G7 Covid-19 jenenge C ngeri tenan tularane D G ora usah ngeyel wes neng ngomah wae.. Int. C D G G D sing ayem tenang rasah sumelang D G tetep waspodo jaga jarak nang keramaian G G7 cuci tangan nganggo sabun C nganggo masker yen lelungan D G G7 bareng-bareng putus rantai penularan.. Reff : C D aku koe.. lan sak kabehane G D/F# Em tetap di rumah rasah golek masalah E Am D taati aturan sabar le lelungan (G) supayane tetep aman.. (Spoke) G saudara-saudaraku yang saya cintai C dan saya banggakan sampai saat ini D kita masih perang melawan COVID-19 Bm yok.. kita bersama-sama melawan dengan GERMAS E tetap semangat kita pasti menang.. Int. Am D G G D ojo lali.. karo ngibadahe D G nyenyuwuno.. marang sing Maha Kuasa G G7 ben gek rampung pacobane C mugo ndang ilang viruse D G G7 men kabeh tentrem koyo bendinane.. Reff : C D aku koe.. lan sak kabehane G D/F# Em tetap di rumah rasah golek masalah E Am D taati aturan sabar le lelungan G G7 supayane tetep aman.. C D yo pesenku.. sing mudik sabar ndisik G D/F# Em sementara kangenane lewat doa E Am iki mergo kahanan D durung iso sesandingan G sing sabar sayang.. E C iki mergo kahanan D durung iso sesandingan G sing sabar sayang..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: