Nama artis : Andy Razak
Judul : Prapatan Garudo – Andy Razak
Capo ♪ fret 4 Intro : C F G Am F G C.. C F ning prapatan iki.. G C aku ngenteni sliramu.. F G C cah ayu sing tansah ono atiku.. Dm G masio mung sedelo aku Em Am kenalan karo sliramu Dm G C G rino wengi wis gawe bingung atiku.. C F sedino ra ketemu.. G C rasane koyo sewindu.. F G C cah ayu teko o moro ning aku.. Dm G rasakno tresno ning ati Em Am sing tulus ikhlas lan suci.. F G C C7 tenanono aku dadi sesandinganku.. Reff : F G ning prapatan garudo iki Em Am tak tuliske critoku Dm critoku ro kowe.. G C sing tansah ono ning atiku.. F G ning prapatan garudo iki Em Am tak enteni sliramu Dm dadi siji karo aku G nganti tekane matiku.. C G aku tresno sliramu.. Musik : C F G C F G C.. C F sedino ra ketemu.. G C rasane koyo sewindu.. F G C cah ayu teko o moro ning aku.. Dm G rasakno tresno ning ati Em Am sing tulus ikhlas lan suci F G C tenanono aku dadi sesandinganku.. Reff : F G ning prapatan garudo iki Em Am tak tuliske critoku Dm critoku ro kowe.. G C sing tansah ono ning atiku.. F G ning prapatan garudo iki Em Am tak enteni sliramu Dm dadi siji karo aku G nganti tekane matiku.. F G ning prapatan garudo iki Em Am tak tuliske critoku Dm critoku ro kowe.. G C sing tansah ono ning atiku.. F G ning prapatan garudo iki Em Am tak enteni sliramu Dm dadi siji karo aku G nganti tekane matiku.. C Fm C aku tresno sliramu.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : E A B C#m A B E.. E A ning prapatan iki.. B E aku ngenteni sliramu.. A B E cah ayu sing tansah ono atiku.. F#m B masio mung sedelo aku G#m C#m kenalan karo sliramu F#m B E B rino wengi wis gawe bingung atiku.. E A sedino ra ketemu.. B E rasane koyo sewindu.. A B E cah ayu teko o moro ning aku.. F#m B rasakno tresno ning ati G#m C#m sing tulus ikhlas lan suci.. A B E E7 tenanono aku dadi sesandinganku.. Reff : A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak tuliske critoku F#m critoku ro kowe.. B E sing tansah ono ning atiku.. A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak enteni sliramu F#m dadi siji karo aku B nganti tekane matiku.. E B aku tresno sliramu.. Musik : E A B E A B E.. E A sedino ra ketemu.. B E rasane koyo sewindu.. A B E cah ayu teko o moro ning aku.. F#m B rasakno tresno ning ati G#m C#m sing tulus ikhlas lan suci A B E tenanono aku dadi sesandinganku.. Reff : A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak tuliske critoku F#m critoku ro kowe.. B E sing tansah ono ning atiku.. A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak enteni sliramu F#m dadi siji karo aku B nganti tekane matiku.. A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak tuliske critoku F#m critoku ro kowe.. B E sing tansah ono ning atiku.. A B ning prapatan garudo iki G#m C#m tak enteni sliramu F#m dadi siji karo aku B nganti tekane matiku.. E Am E aku tresno sliramu..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: