Nama artis : Lsista
Judul : Lsista – Gumantung Ing Dodo
Lsista – Gumantung Ing Dodo ☕ Intro : C..G..Em..D.. C..G..Em..D.. C G saben nyanding awakmu Em D geguyonan nglalekke bebanku C G senadyan kowe ra ngerti Em D yen sakjane loro ati iki.. C G opo kowe ra kroso Em D yen atiku nandang roso tresno C G nanging kowe ra iso nrimo Em D opo mergo ono tresno liyo.. Reff : G D tresno iki tetep ono Em ora ono tresno liyo C amung sliro.. (G) sing ono ning dodo.. G D tresno iki tresno sejati Em tresno tulus tekane mati C senadyan.. (G) uwis tok cidrani.. G yen soyo tak lelekno roso sakjroning dodo D soyo jero roso iki ugo soyo loro Em nanging kabeh roso iki muspro tak lalekno C atiku ra iso lilo lungo seko sliro.. G aku ra ngerti kawet kapan atiku gumantung D bingung rasane atiku tanpo ono sing nulung Em soyo suwe laku langkahku dadi soyo linglung C tanpo ono tombo sing iso tak tembung.. Reff : G D tresno iki tetep ono Em ora ono tresno liyo C amung sliro.. (G) sing ono ning dodo.. G D tresno iki tresno sejati Em tresno tulus tekane mati C senadyan.. (G) uwis tok cidrani.. G ning antara kerlip lintang mung kowe sing tak sayang D ning ngisor panase suryo Em mung kowe sing iso ngademno kowe sing tak tresnani C tulus sakjroning ati nganti tekan mati amung kowe siji.. G aku amung biso ndungo marang Gusti D mugo kowe lan aku dadi siji Em kanti sabar ati kowe tak enteni C senandyan njero batin iki ngempet loro ati.. Reff : G D tresno iki tetep ono Em ora ono tresno liyo C amung sliro.. (G) sing ono ning dodo.. G D tresno iki tresno sejati Em tresno tulus tekane mati C senadyan.. (G) uwis tok cidrani.. G D tresno iki tetep ono Em ora ono tresno liyo C amung sliro.. (G) sing ono ning dodo.. G D tresno iki tresno sejati Em tresno tulus tekane mati C senadyan.. G uwis tok cidrani..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: