Nama artis : Lex Har
Judul : Lex Har – Paringi Kuat
C G kerjo sing semangat, rasah kakean sambat Am Em urip ora tentu terus terusan mlarat F C pasrahke wae karo sing gawe kodrat G C G mugo wae diparingi kuat.. Intro : C G Am Em F C G.. C Em dhik sepurane bukane aku ra tresno F G C kabeh iki mergo lagi keadhaan.. Dm Am dhik ngertiyo.. lungoku iki F G aku janji ra bakal ngapusi.. F G Em Am jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio.. Dm G C tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo.. F G Em Am ra usah mikir aku.. sing neko-neko.. Dm G ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo.. Reff : Am Em kowe ning kono ojo sampek ilang roso F C janjiku ning kowe bakal tak jogo Am Em aku pingin wes cukup leh padu F G mikir.. masa depan yang baru.. Am Em cukup leh nesunan lan cemburuan F C urip iki pancen akeh cobaan Am Em atimu gawenen sing tenang F G tresnaku kanggo sliramu.. C G gak bakale ilang.. Musik : C G Am Em F C G.. C G Am Em F G C.. C Em dhik sepurane bukane aku ra tresno F G C kabeh iki mergo lagi keadhaan.. Dm Am dhik ngertiyo.. lungoku iki F G aku janji ra bakal ngapusi.. F G Em Am jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio.. Dm G C tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo.. F G Em Am ra usah mikir aku.. sing neko-neko.. Dm G ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo.. Reff : Am Em kowe ning kono ojo sampek ilang roso F C janjiku ning kowe bakal tak jogo Am Em aku pingin wes cukup leh padu F G mikir.. masa depan yang baru.. Am Em cukup leh nesunan lan cemburuan F C urip iki pancen akeh cobaan Am Em atimu gawenen sing tenang F G tresnaku kanggo sliramu.. C gak bakale ilang.. Am Em kowe ning kono ojo sampek ilang roso F C janjiku ning kowe bakal tak jogo Am Em aku pingin wes cukup leh padu F G mikir.. masa depan yang baru.. Am Em cukup leh nesunan lan cemburuan F C urip iki pancen akeh cobaan Am Em atimu gawenen sing tenang F G tresnaku kanggo sliramu.. C gak bakale ilang.. C Em dhik sepurane bukane aku ra tresno F G C kabeh iki mergo lagi keadhaan.. [[[ORIGINAL CHORD]]] G D kerjo sing semangat, rasah kakean sambat Em Bm urip ora tentu terus terusan mlarat C G pasrahke wae karo sing gawe kodrat D G D mugo wae diparingi kuat.. Intro : G D Em Bm C G D.. G Bm dhik sepurane bukane aku ra tresno C D G kabeh iki mergo lagi keadhaan.. Am Em dhik ngertiyo.. lungoku iki C D aku janji ra bakal ngapusi.. C D Bm Em jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio.. Am D G tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo.. C D Bm Em ra usah mikir aku.. sing neko-neko.. Am D ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo.. Reff : Em Bm kowe ning kono ojo sampek ilang roso C G janjiku ning kowe bakal tak jogo Em Bm aku pingin wes cukup leh padu C D mikir.. masa depan yang baru.. Em Bm cukup leh nesunan lan cemburuan C G urip iki pancen akeh cobaan Em Bm atimu gawenen sing tenang C D tresnaku kanggo sliramu.. G D gak bakale ilang.. Musik : G D Em Bm C G D.. G D Em Bm C D G.. G Bm dhik sepurane bukane aku ra tresno C D G kabeh iki mergo lagi keadhaan.. Am Em dhik ngertiyo.. lungoku iki C D aku janji ra bakal ngapusi.. C D Bm Em jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio.. Am D G tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo.. C D Bm Em ra usah mikir aku.. sing neko-neko.. Am D ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo.. Reff : Em Bm kowe ning kono ojo sampek ilang roso C G janjiku ning kowe bakal tak jogo Em Bm aku pingin wes cukup leh padu C D mikir.. masa depan yang baru.. Em Bm cukup leh nesunan lan cemburuan C G urip iki pancen akeh cobaan Em Bm atimu gawenen sing tenang C D tresnaku kanggo sliramu.. G gak bakale ilang.. Em Bm kowe ning kono ojo sampek ilang roso C G janjiku ning kowe bakal tak jogo Em Bm aku pingin wes cukup leh padu C D mikir.. masa depan yang baru.. Em Bm cukup leh nesunan lan cemburuan C G urip iki pancen akeh cobaan Em Bm atimu gawenen sing tenang C D tresnaku kanggo sliramu.. G gak bakale ilang.. G Bm dhik sepurane bukane aku ra tresno C D G kabeh iki mergo lagi keadhaan..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: