Nama artis : Jihan Audy
Judul : Jihan Audy – Manise Esemmu
Intro : G..D..Em..Bm.. C..D..G… Am..D..Em.. G Yen nyawang esemmu D Em isih podo koyo wektu iku Am iling kenangan manis D karo sliramu.. G kaget rasane atiku D Em nadyan kowe among mantanku Am suwene ra tau ketemu D G ra sengojo saiki petok sliramu.. G ..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu D ..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu Em D ..sesandingan karo kamu sayangku G opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku Reff : G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G sayangku.. Musik : G..D..Em..Bm.. C..D..G… Am..D..Em.. G Yen nyawang esemmu D Em isih podo koyo wektu iku Am iling kenangan manis D karo sliramu.. G kaget rasane atiku D Em nadyan kowe among mantanku Am suwene ra tau ketemu D G ra sengojo saiki petok sliramu.. G ..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu D ..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu Em D ..sesandingan karo kamu sayangku G opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku Reff : G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G (D) sayangku.. G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G sayangku..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: