Nama artis : Jihan Audy
Judul : Jihan Audy – Konco Rindu
Intro: C.. Reff: C G Tenane aku pengen ngungkapne tresno Am Em sing amung tak simpen neng njero dodo F C mergo tansah abot sing tak songgo Dm G anane kok mung mbok anggep sewates konco.. C G Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Am Em nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo F C sampai kapan tak pendem roso cinta Dm G C opo selawase ya mung dadi konco mesra.. Musik : C G Am Em F C Dm G C.. C Selalu teringat saat bersama Am walaupun jarak memisahkan kita F G karena cintaku bersemi didalam dada.. C-G/B Am G Nadyan adoh..jarak sliramu F C nanging tansah eling..sedep esemmu Am G pengen rasane tansah..neng sandingmu F G gawe tombo..roso kasmaranku.. Am Padange rembulan ra iso madangi atiku G terange lintang ra iso ngilangi kangenku F wangimu isih nempel neng njero dodoku G nanging aku sadar yen sliramu sewates G koncoku.. Reff: C G Tenane aku pengen ngungkapne tresno Am Em sing amung tak simpen neng njero dodo F C mergo tansah abot sing tak songgo Dm G anane kok mung mbok anggep sewates konco.. C G Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Am Em nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo F C sampai kapan tak pendem roso cinta Dm G C opo selawase ya mung dadi konco mesra.. Musik : C G Am Em F C Dm G C.. C Selalu teringat saat bersama Am walaupun jarak memisahkan kita F G karena cintaku bersemi didalam dada.. C-G/B Am G Nadyan adoh..jarak sliramu F C nanging tansah eling..sedep esemmu Am G pengen rasane tansah..neng sandingmu F G gawe tombo..roso kasmaranku.. Am Padange rembulan ra iso madangi atiku G terange lintang ra iso ngilangi kangenku F wangimu isih nempel neng njero dodoku G nanging aku sadar yen sliramu sewates G koncoku.. Reff: C G Tenane aku pengen ngungkapne tresno Am Em sing amung tak simpen neng njero dodo F C mergo tansah abot sing tak songgo Dm G anane kok mung mbok anggep sewates konco.. C G Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Am Em nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo F C sampai kapan tak pendem roso cinta Dm G C opo selawase ya mung dadi konco mesra.. C G Tenane aku pengen ngungkapne tresno Am Em sing amung tak simpen neng njero dodo F C mergo tansah abot sing tak songgo Dm G anane kok mung mbok anggep sewates konco.. C G Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Am Em nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo F C sampai kapan tak pendem roso cinta Dm G C opo selawase ya mung dadi konco mesra.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro: G.. Reff: G D Tenane aku pengen ngungkapne tresno Em Bm sing amung tak simpen neng njero dodo C G mergo tansah abot sing tak songgo Am D anane kok mung mbok anggep sewates konco.. G D Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Em Bm nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C G sampai kapan tak pendem roso cinta Am D G opo selawase ya mung dadi konco mesra.. Musik : G D Em Bm C G Am D G.. G Selalu teringat saat bersama Em walaupun jarak memisahkan kita C D karena cintaku bersemi didalam dada.. G-D/F# Em D Nadyan adoh..jarak sliramu C G nanging tansah eling..sedep esemmu Em D pengen rasane tansah..neng sandingmu C D gawe tombo..roso kasmaranku.. Em Padange rembulan ra iso madangi atiku D terange lintang ra iso ngilangi kangenku C wangimu isih nempel neng njero dodoku D nanging aku sadar yen sliramu sewates D koncoku.. Reff: G D Tenane aku pengen ngungkapne tresno Em Bm sing amung tak simpen neng njero dodo C G mergo tansah abot sing tak songgo Am D anane kok mung mbok anggep sewates konco.. G D Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Em Bm nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C G sampai kapan tak pendem roso cinta Am D G opo selawase ya mung dadi konco mesra.. Musik : G D Em Bm C G Am D G.. G Selalu teringat saat bersama Em walaupun jarak memisahkan kita C D karena cintaku bersemi didalam dada.. G-D/F# Em D Nadyan adoh..jarak sliramu C G nanging tansah eling..sedep esemmu Em D pengen rasane tansah..neng sandingmu C D gawe tombo..roso kasmaranku.. Em Padange rembulan ra iso madangi atiku D terange lintang ra iso ngilangi kangenku C wangimu isih nempel neng njero dodoku D nanging aku sadar yen sliramu sewates D koncoku.. Reff: G D Tenane aku pengen ngungkapne tresno Em Bm sing amung tak simpen neng njero dodo C G mergo tansah abot sing tak songgo Am D anane kok mung mbok anggep sewates konco.. G D Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Em Bm nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C G sampai kapan tak pendem roso cinta Am D G opo selawase ya mung dadi konco mesra.. G D Tenane aku pengen ngungkapne tresno Em Bm sing amung tak simpen neng njero dodo C G mergo tansah abot sing tak songgo Am D anane kok mung mbok anggep sewates konco.. G D Maju mundur yen ketemu ra wani kondo Em Bm nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo C G sampai kapan tak pendem roso cinta Am D G opo selawase ya mung dadi konco mesra..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: