Nama artis : Intan Chacha
Judul : Intan Chacha – Peyek Uceng
Capo di fret 5 Intro : C..Em..Am..Em.. F C Am..Dm..G.. C seneng atiku.. Em yen mlaku bareng karo kowe.. Am Em ibarat peyek uceng enak rasane.. F C mergo kowe wes tak sayang.. Am cintamu selalu kuharapkan.. Dm G ngomong yen nganti tresnoku kurang.. C seneng atiku.. Em yen mlaku bareng karo kowe.. Am Em ibarat sego pecel enek tempene.. F C mergo kowe wes tak sayang.. Am cintamu selalu kuharapkan.. Dm G ngomong yen nganti tresnoku kurang.. (C saben ketemu njaluk sayang.. Int. C Em Am G Reff : Am aku iki mung pingin.. Em gawe senenge ning atimu.. F G C senajan.. yo mung sak isoku.. Am ibarat peyek uceng.. Em tresnoku malah soyo kenceng.. F G C saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem.. Musik : C..Em..Am..Em.. F C Am..Dm..G.. C seneng atiku.. Em yen mlaku bareng karo kowe.. Am Em ibarat peyek uceng enak rasane.. F C mergo kowe wes tak sayang.. Am cintamu selalu kuharapkan.. Dm G ngomong yen nganti tresnoku kurang.. C seneng atiku.. Em yen mlaku bareng karo kowe.. Am Em ibarat sego pecel enek tempene.. F C mergo kowe wes tak sayang.. Am cintamu selalu kuharapkan.. Dm G ngomong yen nganti tresnoku kurang.. (C) saben ketemu njaluk sayang.. Int. C Em Am G Reff : Am aku iki mung pingin.. Em gawe senenge ning atimu.. F G C senajan.. yo mung sak isoku.. Am ibarat peyek uceng.. Em tresnoku malah soyo kenceng.. F G C saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem.. Am aku iki mung pingin.. Em gawe senenge ning atimu.. F G C senajan.. yo mung sak isoku.. Am ibarat peyek uceng.. Em tresnoku malah soyo kenceng.. F G C saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : F..Am..Dm..Am.. Bb F Dm..Gm..C.. F seneng atiku.. Am yen mlaku bareng karo kowe.. Dm Am ibarat peyek uceng enak rasane.. Bb F mergo kowe wes tak sayang.. Dm cintamu selalu kuharapkan.. Gm C ngomong yen nganti tresnoku kurang.. F seneng atiku.. Am yen mlaku bareng karo kowe.. Dm Am ibarat sego pecel enek tempene.. Bb F mergo kowe wes tak sayang.. Dm cintamu selalu kuharapkan.. Gm C ngomong yen nganti tresnoku kurang.. (F) saben ketemu njaluk sayang.. Int. F Am Dm C Reff : Dm aku iki mung pingin.. Am gawe senenge ning atimu.. Bb C F senajan.. yo mung sak isoku.. Dm ibarat peyek uceng.. Am tresnoku malah soyo kenceng.. Bb C F saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem.. Musik : F..Am..Dm..Am.. Bb F Dm..Gm..C.. F seneng atiku.. Am yen mlaku bareng karo kowe.. Dm Am ibarat peyek uceng enak rasane.. Bb F mergo kowe wes tak sayang.. Dm cintamu selalu kuharapkan.. Gm C ngomong yen nganti tresnoku kurang.. F seneng atiku.. Am yen mlaku bareng karo kowe.. Dm Am ibarat sego pecel enek tempene.. Bb F mergo kowe wes tak sayang.. Dm cintamu selalu kuharapkan.. Gm C ngomong yen nganti tresnoku kurang.. (F) saben ketemu njaluk sayang.. Int. F Am Dm C Reff : Dm aku iki mung pingin.. Am gawe senenge ning atimu.. Bb C F senajan.. yo mung sak isoku.. Dm ibarat peyek uceng.. Am tresnoku malah soyo kenceng.. Bb C F saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem.. Dm aku iki mung pingin.. Am gawe senenge ning atimu.. Bb C F senajan.. yo mung sak isoku.. Dm ibarat peyek uceng.. Am tresnoku malah soyo kenceng.. Bb C F saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: