Nama artis : Ichlasul.S
Judul : Ichlasul.S – Lambemu Ramutu
Intro : C G Am Em F Fm G.. C G Am kowe njaluk aku ngono G F kowe njaluk aku ngene.. C Dm kabeh uwes tak lakoni G C G neng ra tau mbok hargai.. C G Am jaremu ameh gemati G F neng ra tau ngrumangsani.. C Dm pingine menang sendiri G C G gelo ati sing tak olehi.. Reff : C lambemu cen ra mutu Am mung marai nggerus atiku Dm jaremu aku sliramu G jebul kowe nyanding ro koncoku.. C wes uwes ra sah kesusu Am aku wes reti piye polahmu Dm jebul sayangku kuwi kleru G (C) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Musik : C G Am Em F Fm G.. C G Am kowe njaluk aku ngono G F kowe njaluk aku ngene.. C Dm kabeh uwes tak lakoni G C neng ra tau mbok hargai.. C G Am jaremu ameh gemati G F neng ra tau ngrumangsani.. C Dm pingine menang sendiri G C gelo ati sing tak olehi.. Reff : C lambemu cen ra mutu Am mung marai nggerus atiku Dm jaremu aku sliramu G jebul kowe nyanding ro koncoku.. C wes uwes ra sah kesusu Am aku wes reti piye polahmu Dm jebul sayangku kuwi kleru G C A aku mung dadi.. pelampiasanmu.. (overtune) D lambemu cen ra mutu Bm mung marai nggerus atiku Em jaremu aku sliramu A jebul kowe nyanding ro koncoku.. D wes uwes ra sah kesusu Bm aku wes reti piye polahmu Em jebul sayangku kuwi kleru A D aku mung dadi.. pelampiasanmu.. D cen ra mutu Bm mung marai nggerus atiku Em jaremu aku sliramu A jebul kowe nyanding ro koncoku.. D wes uwes ra sah kesusu Bm aku wes reti piye polahmu Em jebul sayangku kuwi kleru A D aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Em A D Bm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Em A G Gm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. D pelampiasanmu.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : G D Em Bm C Cm D.. G D Em kowe njaluk aku ngono D C kowe njaluk aku ngene.. G Am kabeh uwes tak lakoni D G D neng ra tau mbok hargai.. G D Em jaremu ameh gemati D C neng ra tau ngrumangsani.. G Am pingine menang sendiri D G D gelo ati sing tak olehi.. Reff : G lambemu cen ra mutu Em mung marai nggerus atiku Am jaremu aku sliramu D jebul kowe nyanding ro koncoku.. G wes uwes ra sah kesusu Em aku wes reti piye polahmu Am jebul sayangku kuwi kleru D (G) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Musik : G D Em Bm C Cm D.. G D Em kowe njaluk aku ngono D C kowe njaluk aku ngene.. G Am kabeh uwes tak lakoni D G neng ra tau mbok hargai.. G D Em jaremu ameh gemati D C neng ra tau ngrumangsani.. G Am pingine menang sendiri D G gelo ati sing tak olehi.. Reff : G lambemu cen ra mutu Em mung marai nggerus atiku Am jaremu aku sliramu D jebul kowe nyanding ro koncoku.. G wes uwes ra sah kesusu Em aku wes reti piye polahmu Am jebul sayangku kuwi kleru D G E aku mung dadi.. pelampiasanmu.. (overtune) A lambemu cen ra mutu F#m mung marai nggerus atiku Bm jaremu aku sliramu E jebul kowe nyanding ro koncoku.. A wes uwes ra sah kesusu F#m aku wes reti piye polahmu Bm jebul sayangku kuwi kleru E (A) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. A cen ra mutu F#m mung marai nggerus atiku Bm jaremu aku sliramu E jebul kowe nyanding ro koncoku.. A wes uwes ra sah kesusu F#m aku wes reti piye polahmu Bm jebul sayangku kuwi kleru E A aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Bm E A F#m aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Bm E D Dm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. A pelampiasanmu..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: