Nama artis : Hery Receh
Judul : Hery Receh – Pas Sayang Sayange
Intro : Am..Dm..E..Am.. Am Em Kowe ninggal aku F C Pas aku sayang sayange.. Am Em Kowe nggawe tatu F Jeru ning atiku G Sing ra iso tak lalekne… Reff : Am Em Jane aku isih tresno karo kowe.. F Pengene uripku G C Nganti tuwek karo kowe.. Dm Nanging sayange kowe.. Am G Luweh mileh arek kae.. Dm Wes sakmene wae G C Ra perlu tak perjuangke.. Int. C G Am Em huu.. F C Dm G.. uu u.. ha.. aa.. C G Am Mbiyen kowe tak kandani.. Em Dm Ojo dolanan ati.. G Belajarlah menghargai.. Am G Nanging kowe kui soyo sui.. C Malah ra tau peduli.. C G Am Opo kowe ora ngerti.. Em Dm Gedene tresno iki.. G Amung kanggo sliramu.. Am G Tapi engkau kini malah pergi C Ku coba untuk mengerti.. Am Em Kowe ninggal aku F C Pas aku sayang sayange.. Am Em Kowe nggawe tatu F Jeru ning atiku G Sing ra iso tak lalekne.. Reff : Am Em Jane aku isih tresno karo kowe.. F Pengene uripku G C Nganti tuwek karo kowe.. Dm Nanging sayange kowe.. Em Am Luweh mileh arek kae.. Dm Wes sakmene wae G C Ra perlu tak perjuangke.. Musik : C G Am Em F C Dm G.. C G Am Opo kowe ora ngerti Em Dm Gedene tresno iki G Amung kanggo sliramu Am G Tapi engkau kini malah pergi C Ku coba untuk mengerti.. Am Em Kowe ninggal aku F C Pas aku sayang sayange.. Am Em Kowe nggawe tatu F Jeru ning atiku.. G Sing ra iso tak lalekne… Reff : Am Em Jane aku isih tresno karo kowe.. F Pengene uripku G C Nganti tuwek karo kowe.. Dm Nanging sayange kowe.. Em Am Luweh mileh arek kae.. Dm Wes sakmene wae G C Ra perlu tak perjuangke.. Catatan : Lagu Cipt. Sarah Ema ini, Dipopulerkan juga oleh Happy Asmara Original turun 1/2 dari G#m Gunakan transpose tanda panah diatas.

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: