Nama artis : HENIIKUN BAY
Judul : HENIIKUN BAY – Cukup Uwis
Dm G C sayang lilakno.. aku.. pamit lungo.. F G amergo nandhang loro sing tak roso.. C G Am kabeh wis tak upoyo ra nemu tombo.. Dm F G soyo suwe.. aku.. soyo nelongso.. Reff : F G panase kawah merapi.. Em Am ibarate panasing ati.. Dm G gugruke pangarepanku.. F C keno lahar.. praloyo uripku.. Dm G C remuk ajur mumur.. roso.. ning atiku.. F G meremo motoku ning ra biso turu.. C G Am sengit karo sliramu nanging kok rindu.. Dm F G soyo bingung.. soyo.. ngelu sirahmu.. Reff : F G panase kawah merapi.. Em Am ibarate panasing ati.. Dm G gugruke pangarepanku.. C C keno lahar.. praloyo uripku.. F G kowe wong sing tak tresnani.. Em Am tegane kowe mblenjanji janji.. Dm G janji setyomu ning aku.. F C kasunyatane.. kuwi mung palsu.. Musik : Dm G C Am Dm G F Fm C.. Reff : F G panase kawah merapi.. Em Am ibarate panasing ati.. Dm G gugruke pangarepanku.. C C7 keno lahar.. praloyo uripku.. F G kowe wong sing tak tresnani.. Em Am tegane kowe mblenjanji janji.. Dm G janji setyomu ning aku.. F C kasunyatane.. kuwi mung palsu.. Dm mendung kedhut sore iki.. G C pulihno tentreming ati.. Am Dm G ra kepengen.. aku.. C ngene nganti mati.. Dm Gusti paringo gerimis.. G C kanggo mbasuh nggonku nangis.. Am Dm G C cukup uwis.. cukup.. cukup uwis.. Am Dm G C cukup uwis.. cukup.. cukup uwis.. Am Dm G F Fm C cukup uwis.. cukup.. cukup uwis..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: