Nama artis : Gafarock
Judul : Gafarock – Jaman Isih Cilik
Intro : Am…. Dm Am F E Am jaman aku isih cilik Dm G C aku isih sregep budhal ngaji Dm saben ono adzan Am tinggalno dolanan F E langsung prit budhal sembahyang.. Am saiki aku wes gedhe Dm G C rasane malah ilang dalane Dm ono adzan headsetan Am masjid namung lewatan F E Am banyu wudhu wes ra tau kecipratan.. Dm sebenere aku isin Am yen nyawang wong podo sholat F batin karep rogo ra kuat E awak koyo dibreki jagad.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Int. Dm Am F E Am lagi ngumpul konco konco Dm G C wayah sholat podo ra rumongso Dm sebenere ngerti Am wajib sholat ra lali F E nanging wedi diomong sok suci.. Am kadang ono konco nggenah Dm G C ngelengno wayahe neng mushola Dm epok-epok ra krungu Am malah macak turu F E Am tenanan ati iki uwis koyo watu.. Dm sebenere aku ngerti Am sikso neroko bakal dadi F nanging kenopo atiku buto E teyengen ireng kakehen duso.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Musik : Dm Em ra gelem tobat.. B E ra wedi akhirat.. Reff : F G C duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Dm Am dereng saged madep lan ngaulo.. Dm saestu awak iki olo E mbalelo marang ingkang Kuoso.. F G C duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Dm resikaken iman kang kependem Am kathahe duso.. Dm najan abot tapi pingin tobat E Am jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Outro : Am pancen maksiat.. Am ra gelem tobat.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Gm…. Cm Gm D# D Gm jaman aku isih cilik Cm F Bb aku isih sregep budhal ngaji Cm saben ono adzan Gm tinggalno dolanan D# D langsung prit budhal sembahyang.. Gm saiki aku wes gedhe Cm F Bb rasane malah ilang dalane Cm ono adzan headsetan Gm masjid namung lewatan D# D Gm banyu wudhu wes ra tau kecipratan.. Cm sebenere aku isin Gm yen nyawang wong podo sholat D# batin karep rogo ra kuat D awak koyo dibreki jagad.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Int. Cm Gm D# D Gm lagi ngumpul konco konco Cm F Bb wayah sholat podo ra rumongso Cm sebenere ngerti Gm wajib sholat ra lali D# D nanging wedi diomong sok suci.. Gm kadang ono konco nggenah Cm F Bb ngelengno wayahe neng mushola Cm epok-epok ra krungu Gm malah macak turu D# D Gm tenanan ati iki uwis koyo watu.. Cm sebenere aku ngerti Gm sikso neroko bakal dadi D# nanging kenopo atiku buto D teyengen ireng kakehen duso.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Musik : Cm Dm ra gelem tobat.. A D ra wedi akhirat.. Reff : D# F Bb duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro Cm Gm dereng saged madep lan ngaulo.. Cm saestu awak iki olo D mbalelo marang ingkang Kuoso.. D# F Bb duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo Cm resikaken iman kang kependem Gm kathahe duso.. Cm najan abot tapi pingin tobat D Gm jare wedi neroko tapi ra gelem sholat.. Outro : Gm pancen maksiat.. Gm ra gelem tobat..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: