Nama artis : Exotic
Judul : Exotic – Tekan Selawase
C Am Dm G wis setahun aku.. mlaku ro awakmu Em Am kowe tansah gawe nyaman atiku F G berharap.. terus ono neng sandingku.. C Am Dm G sak jroning atiku.. bahagia rasane Em Am sak kuate rogo ku tak pertahanke F G berharap.. iso tekan selawase.. Em Am ora mung sepele tresnoku iki Em Am bakal tak jogo nganti tekan mati F G yo mung siji sijine sing ono neng ati.. Reff : F G saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu Em Am sing tansah nompo kahanan uripku Dm G bungah susah.. tibo tangine.. C tetep karo awakmu.. F G elingo.. nalikane ngucap janji Em Am bakal bebarengan nganti tekan rabi Dm G aku yakin.. awak dewe iso.. C G sehidup semati.. C Am Dm G wis setahun aku.. mlaku ro awakmu Em Am kowe tansah gawe nyaman atiku F G berharap.. terus ono neng sandingku.. C Am Dm G sak jroning atiku.. bahagia rasane Em Am sak kuate rogo ku tak pertahanke F G berharap.. iso tekan selawase.. Em Am ora mung sepele tresnoku iki Em Am bakal tak jogo nganti tekan mati F G yo mung siji-sijine sing ono neng ati.. Reff : F G saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu Em Am sing tansah nompo kahanan uripku Dm G bungah susah.. tibo tangine.. C tetep karo awakmu.. F G elingo.. nalikane ngucap janji Em Am bakal bebarengan nganti tekan rabi Dm G aku yakin.. awak dewe iso.. C sehidup semati.. Outro : Dm G aku yakin.. awak dewe iso.. C sehidup semati.. Catatan : Original chord dari “B” Berikut jika kita pakai capo di fret 4 [[[CHORD DARI G]]] Exotic – Tekan Selawase G Em Am D wis setahun aku.. mlaku ro awakmu Bm Em kowe tansah gawe nyaman atiku C D berharap.. terus ono neng sandingku.. G Em Am D sak jroning atiku.. bahagia rasane Bm Em sak kuate rogo ku tak pertahanke C D berharap.. iso tekan selawase.. Bm Em ora mung sepele tresnoku iki Bm Em bakal tak jogo nganti tekan mati C D yo mung siji sijine sing ono neng ati.. Reff : C D saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu Bm Em sing tansah nompo kahanan uripku Am D bungah susah.. tibo tangine.. G tetep karo awakmu.. C D elingo.. nalikane ngucap janji Bm Em bakal bebarengan nganti tekan rabi Am D aku yakin.. awak dewe iso.. G D sehidup semati.. G Em Am D wis setahun aku.. mlaku ro awakmu Bm Em kowe tansah gawe nyaman atiku C D berharap.. terus ono neng sandingku.. G Em Am D sak jroning atiku.. bahagia rasane Bm Em sak kuate rogo ku tak pertahanke C D berharap.. iso tekan selawase.. Bm Em ora mung sepele tresnoku iki Bm Em bakal tak jogo nganti tekan mati C D yo mung siji-sijine sing ono neng ati.. Reff : C D saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu Bm Em sing tansah nompo kahanan uripku Am D bungah susah.. tibo tangine.. G tetep karo awakmu.. C D elingo.. nalikane ngucap janji Bm Em bakal bebarengan nganti tekan rabi Am D aku yakin.. awak dewe iso.. G sehidup semati.. Outro : Am D aku yakin.. awak dewe iso.. G sehidup semati..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: