Nama artis : FDJ Emily Young
Judul : Emily Young – Ora Betul
Intro : C G Am Em F C F G C kowe kok nglalekno G katresnanku iki F G opo wes mok pikir C G/B Am ning njero atimu kui Dm G C opo kowe ra bakal nggetuni.. F G tapi aku ora popo C G/B Am kowe nggawe atiku gelo Dm G C ilang siji mesti tukul sewu.. C kowe kok nglalekno G katresnanku iki F G opo wes mok pikir C Am ning njero atimu kui Dm G C opo kowe ra bakal nggetuni.. F G tapi aku ora popo Em Am kowe nggawe atiku gelo Dm G C ilang siji mesti tukul sewu.. Reff : F G tiwul jenang krendul Em Am tresnomu ora betul F G C uripmu ora bakal makmur.. F G tiwul jenang krendul C G/B Am omongmu ngalor ngidul Dm G jebule janjimu nggedabul.. C tresnomu ora betul.. Musik : C G F G C F G C G/B Am Dm G C C kowe kok nglalekno G katresnanku iki F G opo wes mok pikir C Am ning njero atimu kui Dm G C opo kowe ra bakal nggetuni.. F G tapi aku ora popo Em Am kowe nggawe atiku gelo Dm G C ilang siji mesti tukul sewu.. Reff : F G tiwul jenang krendul Em Am tresnomu ora betul F G C uripmu ora bakal makmur.. F G tiwul jenang krendul C G/B Am omongmu ngalor ngidul Dm G jebule janjimu nggedabul.. C tresnomu ora betul.. F G tiwul jenang krendul Em Am tresnomu ora betul F G C uripmu ora bakal makmur.. F G tiwul jenang krendul C G/B Am omongmu ngalor ngidul Dm G jebule janjimu nggedabul.. C tresnomu ora betul..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: