Nama artis : Dory Harsa
Judul : Dory Harsa – Sak Ora Orane
Intro : C Fm Am D F G C Em Am Em saben bengi aku ora iso turu F G C kelingan sliramu C Em Am Em nalikane mbiyen kowe ninggal aku F D G tanpo mergo ra crito opo salahku.. Dm Em saiki ning kono kepiye kabarmu F D G opo kelingan awakku.. Dm Em aku sing mbok gawe loro F D G iseh kroso.. natu mbekas ning dodo.. Reff : C Dm sak ora orane pernah ono ning uripmu G C -Bm masio rapernah mbok anggep ono A Dm sak ora orane nate nyanding sliramu F G (Dm) masio saiki wis disanding wong liyo.. Musik : Dm Em F D G huuu.. F Fm G C Em Am Em saben bengi aku ora iso turu F G C kelingan sliramu C Em Am Em nalikane mbiyen kowe ninggal aku F D G tanpo mergo ra crito opo salahku.. Dm Em saiki ning kono kepiye kabarmu F D G opo kelingan awakku.. Dm Em aku sing mbok gawe loro F D G iseh kroso.. natu mbekas ning dodo.. Reff : C Dm sak ora orane pernah ono ning uripmu G C masio rapernah mbok anggep ono A Dm sak ora orane nate nyanding sliramu F G C masio saiki wis disanding wong liyo.. C Dm sak ora orane pernah ono ning uripmu G C masio rapernah mbok anggep ono A Dm sak ora orane nate nyanding sliramu F G C masio saiki wis disanding wong liyo A Dm sak ora orane nate nyanding sliramu F G C masio saiki wis disanding wong liyo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A Dm F#m B D E A C#m F#m C#m saben bengi aku ora iso turu D E A kelingan sliramu A C#m F#m C#m nalikane mbiyen kowe ninggal aku D B E tanpo mergo ra crito opo salahku.. Bm C#m saiki ning kono kepiye kabarmu D B E opo kelingan awakku.. Bm C#m aku sing mbok gawe loro D B E iseh kroso.. natu mbekas ning dodo.. Reff : A Bm sak ora orane pernah ono ning uripmu E A -G#m masio rapernah mbok anggep ono F# Bm sak ora orane nate nyanding sliramu D E Bm masio saiki wis disanding wong liyo.. Musik : Bm C#m D B E huuu.. D Dm E A C#m F#m C#m saben bengi aku ora iso turu D E A kelingan sliramu A C#m F#m C#m nalikane mbiyen kowe ninggal aku D B E tanpo mergo ra crito opo salahku.. Bm C#m saiki ning kono kepiye kabarmu D B E opo kelingan awakku.. Bm C#m aku sing mbok gawe loro D B E iseh kroso.. natu mbekas ning dodo.. Reff : A Bm sak ora orane pernah ono ning uripmu E A masio rapernah mbok anggep ono F# Bm sak ora orane nate nyanding sliramu D E A masio saiki wis disanding wong liyo.. A Bm sak ora orane pernah ono ning uripmu E A masio rapernah mbok anggep ono F# Bm sak ora orane nate nyanding sliramu D E A masio saiki wis disanding wong liyo F# Bm sak ora orane nate nyanding sliramu D E A masio saiki wis disanding wong liyo..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: