Nama artis : Dory Harsa
Judul : Dory Harsa – Mantan Goblok
Capo di fret 5 Intro : C.. Reff : C ojo nggresulo.. Em ra sah di gawe loro.. F Em sing penting tetep kerjo Dm G nggo nyukupi keluargo.. C ra sah dipikirake.. Em mantanmu sing goblok kae.. Dm F ben Gusti sing mbaleske.. G (C) koyo ngopo lorone dadi kowe.. Int. C..G#..C..G#.. Dm G Fm C.. C G yen mung loro ati.. Am akeh sing ngancani.. Dm F ra sah wedi G kabeh wis tau nglakoni.. C G mbok wis ajar nglalekake.. Am timbang suwe-suwe.. F Em edan dewe, loro dewe Dm G ajur sak kabehe.. C mesakke ragane.. Reff : C ojo nggresulo.. Em ra sah di gawe loro.. F Em sing penting tetep kerjo Dm G nggo nyukupi keluargo.. C ra sah dipikirake.. Em mantanmu sing goblok kae.. Dm F ben Gusti sing mbaleske.. G (C) koyo ngopo lorone dadi kowe.. Musik : C..F..C..F.. Dm G F Em Dm.. G-Am-Bm-G-Am-Bm C G yen mung loro ati.. Am akeh sing ngancani.. Dm F ra sah wedi G kabeh wis tau nglakoni.. C G mbok wis ajar nglalekake.. Am timbang suwe-suwe.. F Em edan dewe, loro dewe Dm G ajur sak kabehe.. C mesakke ragane.. Reff : C ojo nggresulo.. Em ra sah di gawe loro.. F Em sing penting tetep kerjo Dm G nggo nyukupi keluargo.. C ra sah dipikirake.. Em mantanmu sing goblok kae.. Dm F ben Gusti sing mbaleske.. G C koyo ngopo lorone dadi kowe.. C ojo nggresulo.. Em ra sah di gawe loro.. F Em sing penting tetep kerjo Dm G nggo nyukupi keluargo.. C ra sah dipikirake.. Em mantanmu sing goblok kae.. Dm F ben Gusti sing mbaleske.. G C.. C koyo ngopo lorone dadi kowe.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : F.. Reff : F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C (F) koyo ngopo lorone dadi kowe.. Int. F..C#..F..C#.. Gm C Bbm F.. F C yen mung loro ati.. Dm akeh sing ngancani.. Gm Bb ra sah wedi C kabeh wis tau nglakoni.. F C mbok wis ajar nglalekake.. Dm timbang suwe-suwe.. Bb Am edan dewe, loro dewe Gm C ajur sak kabehe.. F mesakke ragane.. Reff : F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C (F) koyo ngopo lorone dadi kowe.. Musik : F..Bb..F..Bb.. Gm C Bb Am Gm.. C-Dm-Em-C-Dm-Em F C yen mung loro ati.. Dm akeh sing ngancani.. Gm Bb ra sah wedi C kabeh wis tau nglakoni.. F C mbok wis ajar nglalekake.. Dm timbang suwe-suwe.. Bb Am edan dewe, loro dewe Gm C ajur sak kabehe.. F mesakke ragane.. Reff : F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F koyo ngopo lorone dadi kowe.. F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F.. F koyo ngopo lorone dadi kowe..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: