Nama artis : Cito Parto
Judul : Cito Parto – Sugeng Tindak
Capo di fret 1 Intro : C F C Am F G C nembe wingi sore F lagi wae dikandhakke G esuk banjur entuk C kabar sing ra ngepenake E ning wulan kang suci Am sliramu dipundut Gusti Dm F G nelongso.. nangis sajroning ati.. C sing jenenge umur F pancen ra biso di ukur G arepo sing enom C sing sehat opo sing uzur E wong sing tak tresnani Am saiki lungo tanpo bali Dm F G tak ikhlasno.. nadyan abot ning ati.. Reff : C F C mrebes mili naliko krungu kabarmu Am F G kowe lungo ninggalke kabar lelayu F G E Am mugi gusti kerso maringaken ridho Dm G C G dingapuro dosa ibadahmu ditrimo.. C F C jembar kubur manen opo sing mbok tandur Am F G padang dalan wonten alam kelanggengan F G E Am aku sing nang kene mung biso ndongakke Dm G C jenengmu ra bakal di laleakke.. Musik : F G E Am Dm G C Am Dm E Am Dm G C G C sing jenenge umur F pancen ra biso di ukur G arepo sing enom C sing sehat opo sing uzur E wong sing tak tresnani Am saiki lungo tanpo bali Dm F G tak ikhlasno.. nadyan abot ning ati.. Reff : C F C mrebes mili naliko krungu kabarmu Am F G kowe lungo ninggalke kabar lelayu F G E Am mugi gusti kerso maringaken ridho Dm G C G dingapuro dosa ibadahmu ditrimo.. C F C jembar kubur manen opo sing mbok tandur Am F G padang dalan wonten alam kelanggengan F G E Am aku sing nang kene mung biso ndongakke Dm G C jenengmu ra bakal di laleakke.. F G E Am aku sing nang kene mung biso ndongakke Dm G C jenengmu ra bakal di laleakke..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: