Nama artis : Arif Subagiyo
Judul : Arif Subagiyo – Kabeh Salahku
Intro : C F G C -G/B Am Dm G C.. C -Em F kelingan.. karo janjimu.. G C -G/B bakal urip bareng.. karo awakku.. Am biyen kowe teko Dm saiki kowe malah lungo.. G C aku kok tinggal karo wong liyo.. C F pancen.. kabeh salahku.. G berharap engkau kembali C -G/B ora malah ngliyo ati.. Am tapi neng ngopo Dm aku kok sio-sio.. G C aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C F pancen.. kabeh salahku.. G berharap engkau kembali C -G/B ora malah ngliyo ati.. Am tapi neng ngopo Dm aku kok sio-sio.. G C aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. Outro : F G kelingan karo janjimu Em Am bakal urip bareng awakku Dm G C nanging kowe malah ninggal lungo.. C (ninggal lungo..) ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : Bb D# F Bb -F/A Gm Cm F Bb.. Bb -Bb/D D# kelingan.. karo janjimu.. F Bb -F/A bakal urip bareng.. karo awakku.. Gm biyen kowe teko Cm saiki kowe malah lungo.. F Bb aku kok tinggal karo wong liyo.. Bb D# pancen.. kabeh salahku.. F berharap engkau kembali Bb -F/A ora malah ngliyo ati.. Gm tapi neng ngopo Cm aku kok sio-sio.. F Bb aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. Musik : D# F Dm Gm Cm F Bb.. D# F Dm Gm Cm F Bb.. Bb D# pancen.. kabeh salahku.. F berharap engkau kembali Bb -F/A ora malah ngliyo ati.. Gm tapi neng ngopo Cm aku kok sio-sio.. F Bb aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. Outro : D# F kelingan karo janjimu Dm Gm bakal urip bareng awakku Cm F Bb nanging kowe malah ninggal lungo.. Bb (ninggal lungo..)

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: