Nama artis : Arif Khusen
Judul : Arif Khusen – Sosrodilogo Dadi Saksi
Intro : C Em Am A Dm A G.. C G Am A F Em G.. C Em Am A jembatan iki dadi saksi.. Dm G nalikane kowe ngelarani ati.. Em A wis tatag ati iki dinggo dolanan.. Dm G aku weruh kowe gandeng ro liyane.. C Em Am janjimu biyen rabakal ninggalne aku.. F G bene bebarengan terus selawase.. Em A masio aku iki gurung biso mbahagiakne.. Dm G ning atiku raono sing liyane.. Reff : F G Em Am aku ora nyono atiku keloro loro.. Dm G C wis cukup semene ora usah diterusne.. F G Em Am aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Dm G C matur suwun.. aku pamit bali.. Musik : Em..Am..F G C.. Em..Am..F G C G C Em Am janjimu biyen rabakal ninggalne aku.. F G bene bebarengan terus selawase.. Em A masio aku iki gurung biso mbahagiakne.. Dm G ning atiku raono sing liyane.. Reff : F G Em Am aku ora nyono atiku keloro loro.. Dm G C wis cukup semene ora usah diterusne.. F G Em Am aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Dm G C matur suwun.. aku pamit bali.. F G Em Am aku ora nyono atiku keloro loro.. Dm G C wis cukup semene ora usah diterusne.. F G Em Am aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Dm G C matur suwun.. aku pamit bali.. F G C jembatan sosrodilogo ninggal janji.. F G C jembatan sosrodilogo dadi saksi.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : G Bm Em E Am E D.. G D Em E C Bm D.. G Bm Em E jembatan iki dadi saksi.. Am D nalikane kowe ngelarani ati.. Bm E wis tatag ati iki dinggo dolanan.. Am D aku weruh kowe gandeng ro liyane.. G Bm Em janjimu biyen rabakal ninggalne aku.. C D bene bebarengan terus selawase.. Bm E masio aku iki gurung biso mbahagiakne.. Am D ning atiku raono sing liyane.. Reff : C D Bm Em aku ora nyono atiku keloro loro.. Am D G wis cukup semene ora usah diterusne.. C D Bm Em aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Am D G matur suwun.. aku pamit bali.. Musik : Bm..Em..C D G.. Bm..Em..C D G D G Bm Em janjimu biyen rabakal ninggalne aku.. C D bene bebarengan terus selawase.. Bm E masio aku iki gurung biso mbahagiakne.. Am D ning atiku raono sing liyane.. Reff : C D Bm Em aku ora nyono atiku keloro loro.. Am D G wis cukup semene ora usah diterusne.. C D Bm Em aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Am D G matur suwun.. aku pamit bali.. C D Bm Em aku ora nyono atiku keloro loro.. Am D G wis cukup semene ora usah diterusne.. C D Bm Em aku ikhlas batin senajan aku loro ati.. Am D G matur suwun.. aku pamit bali.. C D G jembatan sosrodilogo ninggal janji.. C D G jembatan sosrodilogo dadi saksi..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: