Nama artis : Arga Marvel
Judul : Arga Marvel – Ojo Langsung Ninggalake
Intro : F G Em Am Dm G C.. C G Am aku.. tau seneng kowe A Dm G nanging kowe.. kok ngelarani.. Em Am A Dm aku wes ra wani.. mbaleni G cek gak loro ati.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C ojo langsung ninggalake.. Int. Dm G C.. C G Am mbiyen.. aku wes ngrasakno A Dm G ati loro.. mergo kowe tego Em neng ngarepe moto A Dm kowe karo wong liyo F Fm C atiku loro.. kesikso.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C ojo langsung ninggalake.. Musik : F G Em Am Dm Em F G.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C Am ojo langsung ninggalake.. Dm G Am F ojo langsung ninggalake.. ho oo.. Dm G C ojo langsung ninggal..ake.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : D E C#m F#m Bm E A.. A E F#m aku.. tau seneng kowe F# Bm E nanging kowe.. kok ngelarani.. C#m F#m F# Bm aku wes ra wani.. mbaleni E cek gak loro ati.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A ojo langsung ninggalake.. Int. Bm E A.. A E F#m mbiyen.. aku wes ngrasakno F# Bm E ati loro.. mergo kowe tego C#m neng ngarepe moto F# Bm kowe karo wong liyo D Dm A atiku loro.. kesikso.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A ojo langsung ninggalake.. Musik : D E C#m F#m Bm C#m D E.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A F#m ojo langsung ninggalake.. Bm E F#m D ojo langsung ninggalake.. ho oo.. Bm E A ojo langsung ninggal..ake..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: