Nama artis : Arga Marvel
Judul : Arga Marvel – Janjiku
Intro : C G Am G F..G.. C G Am panas.. udan wes ra kroso A Dm aku rekoso yo mung F G kanggo kowe.. ning atiku.. C G Am rino.. wengi tak belani A Dm F aku wes ra wedi mergo iki G demi kowe sayangku.. F G mugo wae kowe, iso ngerteni.. F G yen tresnaku siji, kowe ning ati.. Reff : C G sabar sayang.. sabaro Am G entenono.. baliku F G C cukup dungomu sehat lan kewarasan.. F G aku janji sak cepete Em Am nemoni wong tuwomu Dm G C G bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. Musik : F Em F G.. F G Em Am F G C G Reff : C G sabar sayang.. sabaro Am G entenono.. baliku F G C cukup dungomu sehat lan kewarasan.. F G aku janji sak cepete Em Am nemoni wong tuwomu Dm G C G bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. C G sabar sayang.. sabaro Am G entenono.. baliku F G C cukup dungomu sehat lan kewarasan.. F G aku janji sak cepete Em Am nemoni wong tuwomu Dm G C bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. Dm G C bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A E F#m E D..E.. A E F#m panas.. udan wes ra kroso F# Bm aku rekoso yo mung D E kanggo kowe.. ning atiku.. A E F#m rino.. wengi tak belani F# Bm D aku wes ra wedi mergo iki E demi kowe sayangku.. D E mugo wae kowe, iso ngerteni.. D E yen tresnaku siji, kowe ning ati.. Reff : A E sabar sayang.. sabaro F#m E entenono.. baliku D E A cukup dungomu sehat lan kewarasan.. D E aku janji sak cepete C#m F#m nemoni wong tuwomu Bm E A E bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. Musik : D C#m D E.. D E C#m F#m D E A E Reff : A E sabar sayang.. sabaro F#m E entenono.. baliku D E A cukup dungomu sehat lan kewarasan.. D E aku janji sak cepete C#m F#m nemoni wong tuwomu Bm E A E bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. A E sabar sayang.. sabaro F#m E entenono.. baliku D E A cukup dungomu sehat lan kewarasan.. D E aku janji sak cepete C#m F#m nemoni wong tuwomu Bm E A bakal tak lamar kowe dadi bojoku.. Bm E A bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: