Nama artis : ANTmusic
Judul : ANTmusic – Ora Kelaran
Intro : C -G/B Am -G F -Em -Dm -C G.. C Em Am aku.. pancen.. wong sepele.. F G C bedo kahane karo kowe.. Dm Em kowe milih kae.. Am wes lali sing merjuangke.. F G pancen aku iki mung mbok sepelekke.. C Em cukup.. wingi kui.. Am tresno sing tak lakoni.. F G C wingi ngucap janji jebule ngapusi.. Dm Em aku wes tenanan.. Am jebul mung pelampiasan.. F G C aku sadar mung mbok nggo dolanan.. F G Em Am aku wes lilo.. aku wes iso nerimo.. Dm G C yen pancen kahanane wes angel di toto.. F G Em Am aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah.. Dm G C tak ikhlaske.. ben atimu bungah.. Reff : F G ponorogo iseh jembar.. Em Am ati iki ora ambyar.. Dm G nyawang kowe sesandingan C aku ra kelaran.. F G wedang kopi tape telo.. Em Am aku lilo mbok tinggalno.. Dm G C ati iki tetep kokoh los tak culno.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C Em cukup.. wingi kui.. Am tresno sing tak lakoni.. F G C wingi ngucap janji jebule ngapusi.. Dm Em aku wes tenanan.. Am jebul mung pelampiasan.. F G C aku sadar mung mbok nggo dolanan.. F G Em Am aku wes lilo.. aku wes iso nerimo.. Dm G C yen pancen kahanane wes angel di toto.. F G Em Am aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah.. Dm G C tak ikhlaske.. ben atimu bungah.. Reff : F G ponorogo iseh jembar.. Em Am ati iki ora ambyar.. Dm G nyawang kowe sesandingan C aku ra kelaran.. F G wedang kopi tape telo.. Em Am aku lilo mbok tinggalno.. Dm G C ati iki tetep kokoh los tak culno.. F G ponorogo iseh jembar.. Em Am ati iki ora ambyar.. Dm G nyawang kowe sesandingan C aku ra kelaran.. F G wedang kopi tape telo.. Em Am aku lilo mbok tinggalno.. Dm G C ati iki tetep kokoh los tak culno.. F G C ati iki tetep kokoh los tak culno.. F G F ati iki tetep kokoh.. los tak culno.. Outro : Fm C ho o ooo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F# -C#/F D#m -C# B -A#m -G#m -F# C#.. F# A#m D#m aku.. pancen.. wong sepele.. B C# F# bedo kahane karo kowe.. G#m A#m kowe milih kae.. D#m wes lali sing merjuangke.. B C# pancen aku iki mung mbok sepelekke.. F# A#m cukup.. wingi kui.. D#m tresno sing tak lakoni.. B C# F# wingi ngucap janji jebule ngapusi.. G#m A#m aku wes tenanan.. D#m jebul mung pelampiasan.. B C# F# aku sadar mung mbok nggo dolanan.. B C# A#m D#m aku wes lilo.. aku wes iso nerimo.. G#m C# F# yen pancen kahanane wes angel di toto.. B C# A#m D#m aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah.. G#m C# F# tak ikhlaske.. ben atimu bungah.. Reff : B C# ponorogo iseh jembar.. A#m D#m ati iki ora ambyar.. G#m C# nyawang kowe sesandingan F# aku ra kelaran.. B C# wedang kopi tape telo.. A#m D#m aku lilo mbok tinggalno.. G#m C# F# ati iki tetep kokoh los tak culno.. Musik : B C# A#m D#m G#m C# F#.. B C# A#m D#m G#m C# F#.. F# A#m cukup.. wingi kui.. D#m tresno sing tak lakoni.. B C# F# wingi ngucap janji jebule ngapusi.. G#m A#m aku wes tenanan.. D#m jebul mung pelampiasan.. B C# F# aku sadar mung mbok nggo dolanan.. B C# A#m D#m aku wes lilo.. aku wes iso nerimo.. G#m C# F# yen pancen kahanane wes angel di toto.. B C# A#m D#m aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah.. G#m C# F# tak ikhlaske.. ben atimu bungah.. Reff : B C# ponorogo iseh jembar.. A#m D#m ati iki ora ambyar.. G#m C# nyawang kowe sesandingan F# aku ra kelaran.. B C# wedang kopi tape telo.. A#m D#m aku lilo mbok tinggalno.. G#m C# F# ati iki tetep kokoh los tak culno.. B C# ponorogo iseh jembar.. A#m D#m ati iki ora ambyar.. G#m C# nyawang kowe sesandingan F# aku ra kelaran.. B C# wedang kopi tape telo.. A#m D#m aku lilo mbok tinggalno.. G#m C# F# ati iki tetep kokoh los tak culno.. B C# F# ati iki tetep kokoh los tak culno.. B C# B ati iki tetep kokoh.. los tak culno.. Outro : Bm F# ho o ooo..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: