Nama artis : Amalia Syifa
Judul : Amalia Syifa – Pelarian Cinta
Intro : G D Em D C G Am D.. G D Em D tegane.. gawe dolanan atiku.. C D G aku sing tulus sayang padamu.. C D aku amung kok anggep.. G D/F# Em pelarian cintamu.. Am D mung kok butuhne pas suwung atimu.. G yen pancen.. D Em Bm tresnamu kanggo wong liyo.. C D G ora perlu janji-janji palsu.. Em Bm C G opo kora kroso.. janjimu gawe loro.. Am D gawe gelo ono ning jero dodo.. Reff : G wis cukup semene wae Em aku nuruti karepmu.. Am wis ora sanggup atiku D yen terus koyo ngene G aku ra butuh janjimu Em butuhku yo mung bukti Am tresno tulus sing suci G tekaning ati.. C G Em yen wis ora biso.. tak perjuangno.. Am D G aku iklas.. lilo legowo.. Musik : C..G Em Am D G G7 C..G E Am D G..D.. G yen pancen.. D Em Bm tresnamu kanggo wong liyo.. C D G ora perlu janji-janji palsu.. Em Bm C G opo kora kroso.. janjimu gawe loro.. Am D gawe gelo ono ning jero dodo.. Reff : G wis cukup semene wae Em aku nuruti karepmu.. Am wis ora sanggup atiku D yen terus koyo ngene G aku ra butuh janjimu Em butuhku yo mung bukti Am tresno tulus sing suci G tekaning ati.. C G Em yen wis ora biso.. tak perjuangno.. Am D G aku iklas.. lilo legowo.. Outro : Am..D.. C Cm G huu.. huu.. uhuu..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: