Nama artis : Agung Pradanta
Judul : Agung Pradanta – Tresno Ke 2 (feat. Sasha Anezka)
“TRESNO KE 2” (Tresno Ke Loro) Agung Pradanta (A) Sasha Anezka (S) Intro : C G Am Em F C Dm G.. (A) C G Am dek.. njaluk wektu sejam wae Em F dinggo ketemu ro kowe G Dm G sejatine aku kangen kowe.. Em Am senajan aku iki uwes nduwe bojo F nanging kenopo awakku G iso tresno ro sliramu.. (S) C G Am mas.. sing gede pangapuramu Em F aku rung iso ketemu C Dm G mergo aku wedi ro bojomu.. Em wektu pertama kali Am kita berdua bertemu F esem gemuyumu.. G iso gawe seneng atiku.. Reff : (A) C opo iki sing jenenge F tresno ke loro.. G saben dino pikiranku C mikirke awakmu.. (S) C-Bm Am ojo ngono.. to mas Dm elingo karo bojomu.. F G C aku rela menjadi selir hatimu.. Musik : C F G C C-Bm Am Dm F G C.. (S) C G Am mas.. sing gede pangapuramu Em F aku rung iso ketemu C Dm G mergo aku wedi ro bojomu.. Em wektu pertama kali Am kita berdua bertemu F esem gemuyumu.. G iso gawe seneng atiku.. Reff : (A) C opo iki sing jenenge F tresno ke loro.. G saben dino pikiranku C mikirke awakmu.. (S) C-Bm Am ojo ngono.. to mas Dm elingo karo bojomu.. F G C aku rela menjadi selir hatimu.. (A) C opo iki sing jenenge F tresno ke loro.. G saben dino pikiranku C mikirke awakmu.. (S) C-Bm Am ojo ngono.. to mas Dm elingo karo bojomu.. F G C aku rela menjadi selir hatimu.. [www.chordtela.com]

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: