Nama artis : Abiel Jatnika
Judul : Abiel Jatnika – Imbit Ageung
Original chord dari Em Intro : Am Am Am F Am.. Am E Dm Am E Am E Am u uuu.. u uuu.. E Am F E Am F-F E-E Am u uuu.. Am G bade teu bogoh kumaha G Am kapan sakitu geulisna Am G bade teu resep kumaha Em Am kapan sakitu lucuna.. Int. Am G ahh.. ahhh.. Am G Am F-F E-E Am ahhh.. ahhh.. Am G bade teu puyeng kumaha G Am kapan sakitu montokna Am G bade teu cinta kumaha Em Am kapan sakitu demplonna.. Am imbitna anu seksi Am bodina anu seksi Am G sok hayang geura paamprok G Am geus amprok hayang ngarontok.. Am dicepeng pananganna Am eta ditinggal lebah lambeyna Am G dipelong lebah imbitna G Am eta kacida ageungna.. Reff : G imbit ageung.. Am ngagoda kasararea.. G imbit ageung.. Am mun kagoda silih sigeung.. G imbit ageung.. Am mun ngarendeng moal keueung.. G imbit ageung.. Am poho kana eusi beuteung.. Musik : Am E Dm Am E Am E Am u uuu.. u uuu.. E Am F E Am F-F E-E Am u uuu.. Am G bade teu bogoh kumaha G Am kapan sakitu geulisna Am G bade teu resep kumaha Em Am kapan sakitu lucuna.. Int. Am G ahh.. ahhh.. Am G Am F-F E-E Am ahhh.. ahhh.. Am G bade teu puyeng kumaha G Am kapan sakitu montokna Am G bade teu cinta kumaha Em Am kapan sakitu demplonna.. Am imbitna anu seksi Am bodina anu seksi Am G sok hayang geura paamprok G Am geus amprok hayang ngarontok.. Am dicepeng pananganna Am eta ditinggal lebah lambeyna Am G dipelong lebah imbitna G Am eta kacida ageungna.. Reff : G imbit ageung.. Am ngagoda kasararea.. G imbit ageung.. Am mun kagoda silih sigeung.. G imbit ageung.. Am mun ngarendeng moal keueung.. G imbit ageung.. Am poho kana eusi beuteung.. ————– ===ORIGINAL CHORD=== ————– Intro : Em Em Em C Em.. Em B Am Em B Em B Em u uuu.. u uuu.. B Em C B Em C-C B-B Em u uuu.. Em D bade teu bogoh kumaha D Em kapan sakitu geulisna Em D bade teu resep kumaha Bm (Em) kapan sakitu lucuna.. Int. Em D ahh.. ahhh.. Em D Em C-C B-B Em ahhh.. ahhh.. Em D bade teu puyeng kumaha D Em kapan sakitu montokna Em D bade teu cinta kumaha Bm Em kapan sakitu demplonna.. Em imbitna anu seksi Em bodina anu seksi Em D sok hayang geura paamprok D Em geus amprok hayang ngarontok.. Em dicepeng pananganna Em eta ditinggal lebah lambeyna Em D dipelong lebah imbitna D Em eta kacida ageungna.. Reff : D imbit ageung.. Em ngagoda kasararea.. D imbit ageung.. Em mun kagoda silih sigeung.. D imbit ageung.. Em mun ngarendeng moal keueung.. D imbit ageung.. Em poho kana eusi beuteung.. Musik : Em B Am Em B Em B Em u uuu.. u uuu.. B Em C B Em C-C B-B Em u uuu.. Em D bade teu bogoh kumaha D Em kapan sakitu geulisna Em D bade teu resep kumaha Bm (Em) kapan sakitu lucuna.. Int. Em D ahh.. ahhh.. Em D Em C-C B-B Em ahhh.. ahhh.. Em D bade teu puyeng kumaha D Em kapan sakitu montokna Em D bade teu cinta kumaha Bm Em kapan sakitu demplonna.. Em imbitna anu seksi Em bodina anu seksi Em D sok hayang geura paamprok D Em geus amprok hayang ngarontok.. Em dicepeng pananganna Em eta ditinggal lebah lambeyna Em D dipelong lebah imbitna D Em eta kacida ageungna.. Reff : D imbit ageung.. Em ngagoda kasararea.. D imbit ageung.. Em mun kagoda silih sigeung.. D imbit ageung.. Em mun ngarendeng moal keueung.. D imbit ageung.. Em poho kana eusi beuteung..

Visit and bookmark for more guitar chords and song lyrics

Categorized in: